Ким Карадшиян разкри гнусната си тайна

Гласувайте за статията

Това признание остави дори и най-върлите й почитателки със зейнали уста

Актрисата, модел и риалити звезда Ким Кардашиян разкри гнусната си тайна.

Тя нерядко попада в светските обективи и в повечето случаи „блести“ със скандали.

Този път обаче Ким Кардашиян успя да надмине дори и себе си и остави безмълвни дори и най-върлите си почитателки с гнусното разкритие, което направи. Тя направи гнусното признание по време на телевизионно предаване.

Ким Кардашиян

Това признание остави дори и най-върлите й почитателки със зейнали уста

Ким Кардашиян призна, че и преди е правила това и допълни, че всяка жена е наясно, че това не само е забранено, но и много опасно. Става въпрос за това, че си ляга често пъти, без да си сваля грима. Върхът на гнусотията бе, когато Ким Кардашиян посочи, че е имало случаи, в които е повтаряла тази грешка в продължение на дни.

Скандалното признание бе направено в телевизионното шоу „Бизи тунайт“. Актрисата Бизи Филипс попита риалити звездата дали някога й се е случвало да си легне гримирана. Тогава Ким призна, че тя винаги прави опит да запази грима си и не го маха поне в продължение на два дни.

Най-странното е, че тя си позволява да допуска подобна гнусотия дори и в случаите, в които не й се налага да застава пред светлината на прожекторите, отбелязва телевизионния канал Фокс нюз“, пише jenata.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар