Джулиана Гани понася упреците на роднините си (Вижте какво са я посъветвали)

Гласувайте за статията

Джулиана Гани разкри какви са отношенията с брат й и Уош МС

Джулиана Гани понася упреците на роднините си. Само преди няколко дни Джулка излезе от риалити формата по Нова тв „Биг Брадър“ на второ място. И въпреки че тя смята престоя си в Нови хан за успешен, нейните близки са били против участието й в предаването.

Против е бил и братът на Джулиана, който е свещеник. Той обаче никога не я е критикувал за действията й. „Между другото, може би, защото ми е брат, никога не ме критикувал. Когато се събираме, той си се държи с мен като моя си брат. Може би ме е съветвал да не влизам в такива формати като „Биг Брадър“, защото там всичко е засилено многократно. Той беше казал за Къщата: „Това е едно събрание на Дявола“. Точно така се беше изразил. Защото много хора с различни характери ще искат да те провокират и да изкарат най-тъмните ти страни“, разкрива Гани за отношенията с брат й  и съветите му към нея.

Джулка сподели, че след участието си в „Биг Брадър“ я спират много хора по улицата, за да я поздравят за доброто й представяне. „След финала на „Биг Брадър: Мост Уонтед“ ме спират много хора, прегръщат ме и ми казват: „Джулке, какво сърце имаш, дай и на нас от него“, разкрива тя.

Джули споделя също, че е очаквала от себе си да се покаже като „човека с голямото сърце в Къщата“. И е успяла да го направи.

Единственото нещо, за което Гани съжалява е, че не е поставила ясни граници в отношенията си с Уош МС. Тръгнаха слухове, че между тях има нещо повече от приятелство, тя обаче категорично отрече.

Братът на Джулиана Гани не иска тя да влиза в риалити формати като "Биг Брадър" сн. Фейсбук

Братът на Джулиана Гани не иска тя да влиза в риалити формати като „Биг Брадър“ сн. Фейсбук

„Искам да кажа, че съм чувствала Уош като моя подкрепа, като едно мило добро и възпитано момче, което се е грижило за мен. По-скоро го възприемам като брат, а не като нещо друго“, разкри Джулиана в „Събуди се“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар