Нещо невиждано се случи в Холивуд

Скандалите там сякаш нямат край
0

Скандалите там сякаш нямат край

Невиждана сензация се случи в Холивуд.

Запознати издават, че един от най-известните актьори на Холивуд е на път да върне своята награда „Оскар“. Вероятно вече се досещате, че става въпрос за актьора Леонардо ди Каприо.

Холивуд
Скандалите там сякаш нямат край

Новината несъмнено разочарова многомилионните почитатели на актьора, тъй като той спечели заветното отличие след големи агитации и подигравки. За тяхно щастие обаче все пак биха могли да си отдъхнат, тъй като актьорът от Холивуд няма да върне наградата си от 2016 г., която му бе отредена за ролята във филма „Завръщането“.

Екранният вълк от Уолстрийт получи статуетка и през 2015 година, която му бе подарена от малайзийския бизнесмен Джо Ло. Той връчи трофея на Марлон Брандо от 1954 г. на Ди Каприо, заедно с други подаръци, сред които и творение на Пикасо.

„Ню Йорк Таймс“ отбелязва, че бизнесменът е купил статуетката на търг за сумата от 600 хиляди долара. В съдебен иск обаче се посочва, че въпросната статуетка е била открадната от дома на Брандо.

Към днешна дата бизнесменът е обвинен в измама с инвестиционен фонд за милиарди долари и холивудският актьор ще трябва да предаде на полицейските власти всички дарове, получени от него. Академията за филмови изкуства и науки си запазва правото да изкупува която и да е от статуетките на символичната цена от един долар. Предполага се, че именно там ще се върне и трофеят на Брандо сред края на разследването, пише Блиц.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.