Евгени Минчев направи Мария Илиева за две стотинки

Евгени Минчев направи Мария Илиева за две стотинки
4 (80%) 1 vote

Повод за критиките му стана облеклото на певицата

Паркетният лъв Евгени Минчев направи за две стотинки певицата Мария Илиева.

Той бе категоричен, че колкото повече харесва Мария Илиева, толкова повече е разочарован от стила й. По този начин Евгени Минчев коментира облеклото на певицата на страниците на в. „Телеграф“.

Евгени Минчев

Повод за критиките му стана облеклото на певицата

Евгени Минчев посочва, че във всичко облечено от Мария Илиева, съзира жалба за младост или отметна реакция от това, че Наско спечели Брадъра. .

Този коментар на паркетния лъв бе по повод облеклото на Мария Илиева, която се премени в неуместна пола грейка, грееща над скромно балконче чорапогащник и ботуши с височината на двете кули в Ню Йорк.

В съчетание с полата изпълнителката бе заложила на блуза в стил ранна Лепа Брена. Според Евгени Минчев на блузата се развива неустановена цветна наличност – гроздобер от презряло грозде и естетическа шира, от която получава махмурлук.

Разбира се той не подмина и прическата й, определяйки я като „да търсиш фиба в куп със сено“. Той бе категоричен, че певицата ще има още много да копае в модно отношение. В крайна сметка той изрази увереност, че това все пак ще се случи и някой ден тя ще го изненада приятно, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар