Ето какви изненади ще поднесе на зрителите новият сезон на „Откраднат живот“

Гласувайте за статията

Съвсем скоро стартира заснемането на новия сезон

Новият сезон на хитовия сериал „Откраднат живот“, който приковава пред екрана стотици хиляди зрители, ще поднесе редица изненади.

Продуцентът на „Откраднат живот“ – Евтим Милошев издаде, че вече усилено се работи по новия сезон на сериала. Освен това той посочи, че любовта ще е основната движеща сила в отношенията между медиците.

"Откраднат живот"

Съвсем скоро стартира заснемането на новия сезон

Екипът вече е готов и снимките ще стартират веднага след Нова година. Те обаче ще са на друго място. Именно от там тръгват и редицата предизвикателства, на които ще бъдат подложени героите.

След шестте запомнящи се сезона на „Откраднат живот“ и 295-те епизода с участието на едни от най-големите имена на българските кино и театрална сцена, сериалът ще постави ново начало на професионалния път на героите.

Припомняме, че на финала на шести сезон, Ива Фотева предложи на лекарския екип да я последва в нова болница. Тя ще осигури не само нови помещения за специалистите, а и ще рестартира изцяло живота им.

Съвсем скоро зрителите ще разберат кой от героите в „Откраднат живот“ е готов на тази крачка.
Най-успешният български лекарски сериал ще продължи традицията с вълнуващ сюжет и интригуващи медицински казуси, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар