Животът на наследника на Мохамед Али се превърна в ад

Животът на наследника на Мохамед Али се превърна в ад
5 (100%) 1 vote

Преживява с по едва 6 долара дневно

Животът на единствения биологичен син на Мохамед Али, се превърна в истински ад.

Той разказва, че живее в невиждана бедност. Разполага с едва 6 паунда на ден и е принуден да върши всякаква работа за малко допълнителни пари.

Мохамед Али

Преживява с по едва 6 долара дневно

Очакванията на мнозина бяха синът на Мохамед Али да наследи 4 милиона паунда от боксовата легенда, която напусна този свят през 2016 година. Вместо това обаче, той получава минимална част от наследството.

Синът на Мохамед Али споделя, че няма планове за Коледа и единственото, което се опитва да прави към момента, е да оцелява. 45-годишният Мохамед живее повече от скромно в квартира в Маями. Съпругата му Шаакира и двете им деца живеят в Енгълууд-Чикаго, един от най-опасните квартали в Щатите. Двамата съпрузи почти не си говорят.

Очакванията на сина на Мохамед Али, бяха да раздели наследството му от 50 милиона с четвъртата съпруга на боксовата легенда – Лони, седемте му дъщери и осиновения му син Асад.
Мохамед Али-младши обаче изплака, че Лони се е погрижила да повлияе на шампиона в написването на завещанието.

Така животът на единствения биологичен син на Мохамед Али, се превръща в истински ад, тъй като той получава едва по хиляда долара месечно от наследството на баща си. Голяма част от тази сума отива за покриването на наема за жилището, в което живее. След като плати сметките, му остават едва по 6 долара дневно.

На всичкото отгоре жена му смята, че ги е изоставил, защото е взел милиони. При все, че Мохамед Али-младши не изкарва почти нищо, би искал да прати пари у дома или поне да може да си позволи полет до Чикаго, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар