Стана ясна причината за отсъствието на Гала от екран

Гласувайте за статията

Не е изключено в понеделник отново да зарадва зрителите с присъствието си

От няколко дни зрителите на предаването „На кафе“, което се излъчва в ефира на Нова тв, се питат какво се случва с Гала и защо отсъства от екран.

Несъмнено зрителите имат право да се притесняват за отсъствието на Гала, имайки предвид, че за 15-годишната история на предаването, това е едва третият път, в който водещата отсъства.

Гала

Не е изключено в понеделник отново да зарадва зрителите с присъствието си

Вероятно всички почитатели на Гала са наясно с факта, че заради ранното ставане, тв водещата си е изградила железен режим. Всяка вечер тя си ляга преди 22 ч., а сутрин става в 05.15 ч., за да може да стигне навреме в студиото в Нови хан и да се приготви за предаването.

Първият път, в който Гала изчезна от ефира, а отсъствието й продължи цели 3 седмици, бе преди пет години. Тогава тя бе попаднала в плен на вирусна инфекция, която атакува гласните й струни. По онова време ефира бе поет от кака Лара и Джуджи.

През месец май, тази година, Гала също се изпари от ефира. Отсъствието й обаче бе само за ден. Тежестта по воденето на предаването бе отнесена от половинката й Стефан Николов. До издънката се стигнало, след като Гала и Зейнеб изпуснали полета си от Истанбул.

Сегашното отсъствие на блондинката се дължи на факта, че я е тръшнал тежък грип. По лекарска препоръка тя трябвало да остане на легло за няколко дни, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар