За какво Елизабет II критикува Кейт Мидълтън? (Обича ли кралицата повече Меган Маркъл?)

Гласувайте за статията

Елизабет II с големи претенции към Кейт Мидълтън при първата им среща

Елизабет II  е повече от благосклонна към новата си снаха Меган Маркъл макар американката често да нарушава протокола и да има своите ”кралски грехове”. Не такова обаче е отношението на кралицата към херцогинята на Кеймбридж.

Снимка: elle.ru

На пръв поглед изглежда, че образът на Кейт Мидълтън като кралска снаха е безупречен. Но независимо от всичките нейни качества според книгата на журналистката Кейти Никъл Нейно величество има сериозни резерви и съмнения относно съпругата на принц Уилям.

Преди всичко останало кралицата не одобрявала, че Кейт няма сериозна работа преди годежа й с Уилям. Бъдещата й родственица по статут се водеше безработна докато Елизабет се бе надявала бъдещата кралска снаха да има пълна трудова заетост.

Явно, че макар и да е на доста голяма възраст монархът на Острова е смятан за най-трудолюбивия човек от кралското семейство. За нея факта, че бъдещата булка няма постоянна работа било неприемливо.

Анонимен източник, който не се назовава в книгата твърди, че кралицата е направила много коварен коментар относно Катрин. Тя се изказала, че за една млада жена, която е предопределена да стане бъдещата британска кралица не е добра препоръка да се мести от един петзвезден курорт на друг.

Снимка: elle.ru

Удивително обаче е друго нещо. Мега Маркъл пък получи негативни коментари за прекалената си заетост преди годежа. Кралицата изрази недоволство, че американката работи твърде много в сравнение с Кейт. Тя каза, че такъв работохолизъм е похвален , но не когато си принцеса.

Изглежда, че званието „най-трудната баба в света”, с което наричат нейно величество ще се окаже вярно за господарката на Бъкингамския дворец, предават от elle.ru.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар