Ето какво предвиждала Ванга за следващата година: Убийство за Путин и мистериозна болест за Тръмп …

Ето какво предвиждала Ванга за следващата година: Убийство за Путин и мистериозна болест за Тръмп …
2 (40%) 1 vote

Последователи на Ванга твърдят, че 2019 носи смърт на Путин и болест на Тръмп

Пореден мит около предсказанията на Ванга се носи в мрежата. И въпреки че достоверността на твърденията е поставена под въпрос, мнозина вярват, че тези събития може да са видени от петричката пророчица и да се отнасят наистина до следващата година.

На Ванга приписват предсказването на Брекзит и създаването на ИДИЛ. А сега тълкуватели на нейните пророчества твърдят, че имат и ясна визия за случващото се през 2019 година, пише македонския сайт tocka.com.mk.

Според тях в предсказанията на Ванга, 2019 година ще бъде трудна. Европа ще бъде засегната от икономически колапс. А основният проблем е, че ще има опит за убийство срещу руския президент Владимир Путин. Те твърдят, че заплахата за живота на Путин ще дойде от екипа по сигурността. Но не е ясно дали руският президент ще бъде убит, или ще оцелее при убийството.

Според пророчеството на Ванга Азия ще бъде засегната от огромно цунами, подобно на това през 2004 г., а Русия ще бъде засегната от огромен метеор. Твърди се още, че американският президент Доналд Тръмп ще заболее от мистериозна болест, от която ще загуби слуха си и ще увреди мозъка му.

Предвид факта, че няколко опита за покушение над американския държавен глава бяха осуетени само последната година, опитите да бъде отровен едва ли са изненада за обкръжението му. Или за противниците му.

Доказано до момента е, че Ванга е успяла да предвиди нахлуването на ислямски екстремисти в Европа през 2016 г. Конфликт, който тя прогнозира, че ще започне с Арабската пролет от 2010-та година. Тя също така предсказа, че Владимир Путин ще поеме контрола над Русия и света.

Ванга предсказва мистериозна болест за Тръмп? сн. Уикипедия

Ванга предсказва мистериозна болест за Тръмп? сн. Уикипедия

„Всички ще паднат, като леда, когато се топи, а само един ще остане недосегаем. Слава на Владимир, слава на Русия“, казала Ванга през 1979 г. по време на среща с писателя Владимир Сидоров.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Ето какво предвиждала Ванга за следващата година: Убийство за Путин и мистериозна болест за Тръмп …”

  1. агент Тенев

    Дек. 16. 2018

    С много голяма степен на вероятност мога да твърдя – леля Ванга е предупреждавала, че Доналд Тръмп ще стане жертва на агентите на КГБ, които ще го отровят с „новичок“!!!!!! Лош Путин!!!

Добавете коментар