Учен от НАСА разкри: Извънземните са малки, няма да виждат на Земята!

Гласувайте за статията

Учени от НАСА проговориха за извънземните

Докато в Космоса се търсят следи от извънземен живот, НАСА твърди, че извънземните може би вече са посетили Земята, но не сме ги забелязали, защото те са „невероятно малки“.

Ученият от НАСА, д-р Силвано П. Коломбано твърди, че извънземните изглеждат по-различно от хората или от всякакви други форми, за които знаем. А също и че те имат технология, която дори не можем да си представим. Коломбано казва, че имат и способността да пътуват в междузвездно пространство.

Това изявление идва дни след като НАСА започна да сканира Космоса за други цивилизации. И то като част от своята програма за търсене на извънземна форма на живот.

„Аз просто искам да подчертая факта, че ако успеем да ги намерим, те може и да не притежават същата структура като хората“, каза Коломбано.

Силвано смята, че и днес учените са твърде фокусирани върху това да намерят признаци на съвременни технологии на други планети, което означава, че може да не забележат сигналите на цивилизациите, които са много по-стари от Земята. Ученият е убеден, че не за първи път планетата е посещавана от извънземни, но досега те просто не са били забелязвани. И то точно защото са твърде малки.

Учените също така вярват, че не всяко наблюдение на НЛО може да бъде обяснено или потвърдено. С което разби митовете, че НАСА крие част от изследванията, тъй като са твърде необичайни и не могат да бъдат споделени с широката общественост. Коломбано призовал физиците да участват в дискусиите, базирани на най-твърдите теории за извънземните.

НАСА с нови разкрития за извънземните сн. Pixabay

НАСА с нови разкрития за извънземните сн. Pixabay

Но едновременно с това заяви, че хората трябва да променят мисленето си. И да бъдат готови да разширят представите за природата на пространството и времето. И да разгледат феномена НЛО, който може да съществува под друга форма на живот.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар