Експерт на НЛО за тайната база на Марс: НАСА трябва да каже истината

Гласувайте за статията

НЛО експерти настояват НАСА да проговори за Марс и тайните бази

НАСА крие тайни бази на Марс. Предишно проучване от екип от учени, ръководено от Брус Джейкъбс от университета в Колорадо, твърди, че разполагането на бази на Марс не е невъзможно, като се използват съвременните технологии.

Тераформирането е съзнателно изменение на атмосферата или температурата на планетата, за да се създаде среда, подобна на тази на Земята, която би била подходяща за такъв живот на червената планета.

Тайванският експерт по НЛО Скот Уорън пък публикува снимка от повърхността на Марс, на която се вижда нещо, което определя като тайна база на извънземните.

„Базата първоначално бе открита преди няколко години, но все още е тук. Фотографията не е изтрита. Това е вид доказателство. Което би могло да се използва в съда, с цел да се принуди НАСА да разкрие истината за съществуването на извънземни в нашата слънчева система“, каза Уоринг.

През август 2012 г. Curiosity Rover се приземи на Марс и оттогава изследва Червената планета. Макар че прекара само 18 километра на повърхността, той откри невероятни неща. Включително и доказателства, че на Червената планета е имало условия за живот в миналото.

Въпреки това, едно скорошно проучване, което е финансирано от НАСА разкрива друго. Институтът остава на позицията, че на Марс може да се създаде среда за оцеляването на хората, чрез освобождаване на въглероден диоксид. Същият, който е установен на няколко места на планетата.

„Нашите резултати показват, че на Марс няма достатъчно въглероден диоксид, за да се осигури значително нагряване на „оранжерията“, където газът ще се отделя в атмосферата“, казва Брус Йокоски. Но той е убеден, че с подходяща система може да се произведе такъв, който да осигури нормален живот в лагери.

Експерт на НЛО за тайната база на Марс: НАСА трябва да каже истината,

Експерт на НЛО за тайната база на Марс: НАСА трябва да каже истината сн. You Tube 

За момента единственият, който планира да създаде подобна база на Марс е Илън Маск. Поне засега.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар