Евтим Милошев съобщи ексклузивна новина за сериала „Откраднат живот“

Гласувайте за статията

След Нова година започва заснемането на новия сезон

Продуцентът на хитовия български сериал „Откраднат живот“ – Евтим Милошев, съобщи горещи новини.

Любопитството на зрителите все повече бе измъчвано от това дали ще има нов сезон на сагата или това е краят. Отговор на горещия въпрос даде продуцентът Евтим Милошев.

Евтим Милошев

След Нова година започва заснемането на новия сезон

Той бе категоричен, че докато зрителите търсят и гледат „Откраднат живот“, сериалът ще го има и допълни, че вече са започнали работа по новия му сезон. Веднага след Нова година актьорският състав ще бъде събран и започват снимките, допълни Евтим Милошев.

След като болница „Св. Кирил“, която се намираше в киноцентър „Бояна“, бе разрушена, към днешна дата „Дрийм тийм“ и Нова тв, строят нова сграда. Евтим Милошев дори обеща, че много скоро лично ще покани медиите на откриването й.

Новото място ще събере всичко в едно – производствена база, офиси, снимачна площадка, визуални ефекти и всичко нужно за заснемането на сериала. По този начин целият процес ще е значително по-улеснен.

В заключение Евтим Милошев призна, че отначало, когато отишъл с предложението в Нова тв, предвиждал сериалът да бъде 12 епизода. Когато го разгледали от медията попитали дали не може да бъде удължен двойно. За начало Милошев не останал много очарован от идеята, но към днешна дата сериалът вече има 300 епизода и всеки следващ е по-успешен, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар