Прокурор загатна за нова мистерия по случая с Тодор Николов

Гласувайте за статията

На този етап все още не е ясно какво пише в тефтерчето

Районният прокурор Таня Димитрова разкри, че мистерията около открития мъртъв шеф на КАТ-Казанлък, Тодор Николов, продължава да се заплита.

От думите на прокурор Димитрова стана ясно, че основната версия, по която се работи в момента, е самоубийство.

Тодор Николов

На този етап все още не е ясно какво пише в тефтерчето

Припомняме, че Тодор Николов бе открит в личния му автомобил, заключен в купето. Той държал оръжието в ръка и бил с една изходна рана. Освен това в тайник, намиращ се в близост до канала, на около 30-40 метра от автомобила, е открита парична сума, разпределена в 4 малки пачки. Намерено е и известно количество боеприпаси.

Близо до сумата, е имало бележник и револвер в кожен кобур. Не е изключено да се окаже, че Тодор Николов е бил свързан с евентуални корупционни практики в „Пътна полиция“. Предстои тепърва да бъдат събрани доказателства по тези хипотези, категорична бе пред Нова тв прокурор Таня Димитрова.

Тя заяви още: „Предстоят тепърва много активни действия и събиране на доказателства. Не мога да коментирам за точна схема, по която е работено. Поне не на този етап. В хода на разследването е възможно да бъде изменено престъплението и да бъдат събрани други доказателства. Към настоящия етап водещата версия е тази – самоубийство „, категорична бе тя.

За момента все още не е обявено какво пише в тефтерчето, което е открито близо до трупа на Тодор Николов, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар