Виолета Сиракова се сгоди е Барселона (Вижте годежното й бижу)

0

Виолета Сиракова се похвали с годежен пръстен, дъщерята на Наско и Илияна се омъжва за любимия си

Виолета Сиракова обяви, че вече е сгодена жена. Наско Сираков и Илияна Раева ще имат повод да почерпят след като дъщеря им най-сетне ще узакони връзката с футболиста Георги Коруджиев. От когото роди прекрасната им внучка Илияна-Куини. Която носи много радост на известната  спортна фамилия.

Сннимка: ХотАрена

Младите мама и татко са на почивка в Барселона. Където футболистът завел своята половинка на романтична ваканция. Там в топла Испания преди два дни той предложил брак на Виолета. Като й подарил диамантен пръстен, предават от елекронното издание за светски новини hotarena.net.

Снимка: ХотАрена

Самата щерка на Илияна Раева и Наско Сираков се похвали за щастливото събитие. Тя показа в социалните мрежи годежното си бижу. Макар датата на сватбата все още да не е ясна очаква се в най-скоро време да се състои. Тържествената венчална церемония може би ще се превърне в сватбата на годината като се има предвид с какво желание родителите на Виолета искат да я видят с булчинска премяна.

Най-интересното обаче, че годежът се е случил на паметна дата се фамилията – 11 декември. Точно тогава баба Илияна и дядо Наско празнуват годишнина от тяхната сватба. Явно младите ги взимат за пример като едно здраво и щастливо семейство и искат да имат брак като техния.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.