Задава се изключително тежък удар за Меган Маркъл навръх Коледа

Гласувайте за статията

Херцогинята вече започва да се пита в какво се е забъркала в действителност

Навръх светлия празник Коледа, херцогинята на Съсекс – Меган Маркъл, ще понесе изключително тежък удар.

Източници от кралския двор посочват, че очаквано или не, но принц Хари и Меган Маркъл по всяка вероятност няма да посрещнат първата си Коледа заедно.

Не след дълго херцогинята вероятно ще съжали горчиво, давайки си сметка в какво се е забъркала, омъжвайки се за кралска особа. Животът й не спира да се усложнява.

Оказва се, че тя няма да посрещне Коледа със съпруга си още в първата година от брака им. Причината за това е повече от смайваща и вероятно повечето от вас ще се хванат за главата.
Оказва се, че на Коледа дамите от кралското семейство предпочитат лека закуска – нарязани плодове, половин грейпфрут, тост и кафе, които трябва да бъдат занесени в стаите им.

За сметка на това мъжете ще закусят на долния етаж, докато съпругите им са задължени да се хранят в покоите си. Причината за това е стар обичай, който, както сами разбирате все още се спазва в кралското семейство.

Друга странна традиция от живота на кралските особи е, че те не отварят подаръците си на Коледа. В официалния сайт на семейството е отбелязано, че те ще отворят подаръците си по време на събирането им на Бъдни вечер, пише jenata.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар