Сърбите възродиха хит на Камелия отпреди 20 години (Видео)

Гласувайте за статията

Камелия изненадана от интереса към нейния ретро хит

Камелия изненадана от интереса към неин ретро хит. Сърби взеха един от най-големите хитове на поп фолк изпълнителката почти 20 години след създаването му. В новия си филм „Южен вятър“ режисьорът Милош Абрамович решава да вкара и един от хитовете на певицата отпреди 20 години – „Луда по тебе“.

Идеята на филма, в който е включен хитът на Камелия, е да разкрие жестоката действителност в един трилър. Песента във филма се изпълнява от сръбската певица с български корени Габриела Пейчев. Именно тя избира парчето на Камелия, защото й напомня за детските години, пише ХотАрена, цитирайки „Телеграф“.

Камелия от своя страна е силно изненадана от интереса към нейния ретро хит. „Това си е прецедент. Разбрах, че в момента пускат и в големите белградски дискотеки „Луда по тебе“. 20 години след като съм я записала тя звучи на български в техния ефир. Изненадана съм как в Сърбия, Хърватия, Македония, Черна гора, Босна и Херцеговина влиза в техните най-популярни клипове в ЮТЮБ“, коментира поп фолк изпълнителката.

Въпреки че песента е хит в другите държави, Камелия не мисли да я обновява. Според поп фолк изпълнителката тя звучи добре и в този си вариант. „Каквото й да направя като нова версия, ще бъде далеч от това, което се е харесало. Не съм мислила в такава посока, защото и за мен бе изненадващо всичко това“, споделя още поп фолк изпълнителката.

В интернет вече има хиляди клипове е с песента на Камелия, а всеки изминал ден излизат нови и нови интерпретации на хитовото парче.

Песента не е единствената българска следа във филма. В него участват още актьорите Христо Шопов и Ивайло Захариев, който нашумя много покрай ролята си на Мартин в сериала „Под прикритие“.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

#ludapotebe #juznivetarfilm #bulgaria #srbija 🇧🇬❤️🇷🇸

Публикация, споделена от Kamelia #ludapotebe 💫 (@kamelia_official) на

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Сърбите възродиха хит на Камелия отпреди 20 години (Видео)”

  1. ahah

    Дек. 15. 2018

    ama originala si e na brena, be… oshte ot vreme ono

  2. Христина Илиева

    Дек. 16. 2018

    Какви са тези глупости,които пишете? Песента „Луда по тебе „е написана спецялно и се изпълнява от великата Лепа Брена.Гледайте сръбската програма Пинк през далечната 1996година и ще се уверите сами.А Камелия е едно бледо копие на толямата Брена!

Добавете коментар