Синът на Цвети Пиронкова върви по нейните стъпки (Вижте колко е пораснал)

Гласувайте за статията

Цвети Пиронкова прави бебето тенисист

Синът на Цвети Пиронкова върви по нейните стъпки. Малкият Александър е едва на девет месеца, но вече проявява интерес към спорта и то не към какъв да е спорт, а към тениса. Пиронкова сподели снимка на малкия сладур, който с интерес разглежда ракетите й докато прави първите си крачки.

„Хей мамо, къде си ми оставила ракетата?!“ Нашият малък господин още от сега проявява интерес към спорта и не чака втора покана, когато види сака ми с ракетите. Той тепърва открива движението и е важно да се чувства комфортно, докато го прави“, пише Цвети в социалната мрежа Инстаграм, пише ХотАрена, позовавайки се на „Телеграф“.

Освен майчините гени любовта към спорта малкият Александър е наследил и от баща си. Михаил Мирчев беше футболист за „Локомотив“ дълго време.

Покрай майчинството Цвети няма много време за спортни изяви, а когато все пак намери, тя го прави предимно за удоволствие. Щастливата майка обаче често тренира във фитнеса, за да се поддържа във форма.

Освен грижите за малкия Александър, Цвети е ангажирана и със семейния бизнес – спортен клуб „Пиронкова“, който ще отвори скоро. „Вече имаме изградени кортове. Имаме девет корта с три настилки – червени, хард корд и изкуствена трева. В момента чакаме акт 16 и ще отворим официално“, споделя по този повод Цвети. Тя признава още, че откакто е родила своето съкровище не е излизала извън България.

Тенисистката само преди два месеца сбъдна и друга своя много голяма мечта и пусна на пазара собствена модна линия.

Футболист или тенисист ще стане малкият Александър, или ще избере да се реализира в съвсем друга сфера, ще реши той, когато порасне. А сега, докато се учи да ходи, без да чака втора покана, той обича да си играе с ракетите на майка си.

Синът на Цвети Пиронкова върви по стъпките й сн. Инстаграм

Синът на Цвети Пиронкова върви по стъпките й сн. Инстаграм

Може би скоро ще видим Цвети и малкото й съкровище да се забавляват заедно на корта.

Малкият Александър обича да си играе с ракетите на майка си сн. Инстаграм

Малкият Александър обича да си играе с ракетите на майка си сн. Инстаграм

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар