Хари и Меган отвърнаха на клюките със специален фотос (Вижте)

Гласувайте за статията

Хари и Меган отвърнаха на клюките със специална снимка

Коледната картичка на Хари и Меган беше ясен отговор на всички нападки срещу тях. Двойката избра специален кадър за коледната си картичка, който доста напомня на холивудския маниер.

За разлика от традиционните семейни снимки, Меган и Хари решиха да подходят в звезден стил. Двойката избра за коледната си картичка снимка, на която гледат сватбените фойерверки от Уиндзор край езерото. И двамата обаче позират с гръб, което е и красноречив знак, че не им пука какво мислят хората за тях или за клюките по техен адрес.

Специалисти по езика на тялото отбелязват, че кадърът е изключително многозначен.

„Няма съмнение, че Меган е избирала снимката и е отказала да се съобрази с традиционния подход. Вместо да позират на някоя пейка или в гората, те са решили да използват сватбената си снимка. Като цяло това е прекрасен избор, но фактът, че са с гръб към камерата говори много. Сякаш казват „Не ни пука какво мислите за нас, всичко е зад гърба ни“, коментира британски психолог.

Мнозина смятат, че Меган прави опити да наложи собствен стил и да се откъсне от традициите на семейството.

„Тя не се чувства добре в оковите на традициите. Решила е, че ще бъде друга и прави всичко, за да разчупи рамките. Да, отстрани изглежда сякаш играе по правилата на „Фирмата“. Но в действителност е бунтар. И във всеки един момент ясно им показва, че не й пука какво мислят за нея. И няма да се съобразява с никого“, коментират още те.

Хари и Меган отговориха на критиките със специална снимка сн. Инстаграм

Хари и Меган отговориха на критиките със специална снимка сн. Инстаграм

Меган и Хари в последните дни са в центъра на пореден скандал. Смята се, че херцогинята на Съсекс е в конфликт с персонала си, което е довело до напрежение между нея, Кейт и Уилям. Затова и двамата с Хари решиха да се преместят във Фромор хаус догодина.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар