Софи Маринова прати писмо на Дядо Коледа (Вижте какво си пожела)

Гласувайте за статията

Софи Маринова и Гринго отлагат сватбата

Софи Маринова прати писмо до дядо Коледа. Певицата и нейният любим мъж Гринго отдавна имат една все още неосъществена мечта. Софка иска да стане майка. Изпълнителката си пожела точно това за Коледа, а именно да забременее.

Софи и Гринго от дълго време правят опити да имат дете. Те много искат да имат общ наследник, но засега опитите им не се увенчават с успех. „Надявам се да се случи коледно чудо и да забременея“, казва Софка пред „България днес“. Поп фолк изпълнителката признава още, че засега с Гринго са отложили сватбата. „Щяхме да вдигаме сватба, но ще я отложим. Първо искаме с Гринго да имаме бебе. След това ще мислим за брак“, обяснява Софка.

Изпълнителката ще празнува най-големия християнски празник със семейството на своя любим мъж. Те ще прекарат няколко дни в Бургас по Коледа. С тях ще бъде и Лоренцо.
На Нова година обаче Софка ще е на работа, а не вкъщи със семейството. За празничната нощ Софи има планирано участие, а хонорарът, който ще получи не е за изпускане. „Винаги бачкам по Нова година. Както се казва, ден година храни“, отсича изпълнителката.

Ромската перла няма да пропусне да се развихри из кухнята за празниците. Софка обича да готви и ще приготви на семейството си любимите им ястия. В кухнята изпълнителката ще завърти една баница. Празничната вечеря няма да мине и без пържоли, отново приготвени от Софка.

„На Бъдни вечер, както повелява традицията, ще постим. Но мине ли полунощ, всички започваме да нагъваме месо. Отваряме хладилника и почваме да ядем всичко“, признава Софи.

Софи Маринова иска бебе от Дядо Коледа сн. Фейсбук

Софи Маринова иска бебе от Дядо Коледа сн. Фейсбук

През декември Софка и семейството й постоянно си разменят подаръци. „На Лоренцо му взехме телефон и други джаджи. Той си ги иска“, казва Маринова. „За рождения ми ден Гринго ме изненада с невероятни златни обици. Не знам какво да очаквам за Коледа от него“, добавя изпълнителката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар