Мистерията покрай отсъствието на Гала е разгадана

Мистерията покрай отсъствието на Гала е разгадана
5 (100%) 1 vote

Гала не е болна

Този вторник за всеобща изненада Гала не се появи в ефир. Блондинката изчезна неочаквано, а хората от екип й не обелиха нито думичка за нейното отсъствие. Преди ден тръгна слух, че блондинката е повалена от тежък грип и това е причината тя да не се появи в ефир.

Самата Кристина Патрашкова също потвърди този слух, заявявайки че на всеки човек дори и на Гала може да се случи да се разболее. Но Хот нюлс разкри истинската причина за отсъствието на блондинката. Оказа се, че Гала не е болна. За последно тя се появи в ефир този понеделник и изглеждаше перфектно. Гласът й също звучеше много добре и по нищо не издаваше, че тя е пипнала коварен грип.

Тв водещата се отсъства от работа до края на годината. Но още в първия работен ден на новата година тя ще се появи в ефир. Гала решила да си вземе почивка и да посвети повече време не само на новия си бизнес, но и на мъжа до себе си. Повечето от времето, през което ще бъде в отпуск, тя ще прекара зад граница. Всеизвестен факт е, че козметичните й продукти се произвеждат в чужбина.

Стефан също решил да я изненада и използвал част от хонорара си за почивка в чужбина. Още в понеделник двамата са напуснали България, допълва изданието.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар