Бъдещата снаха на Диневи не дава пет пари за законите

Бъдещата снаха на Диневи не дава пет пари за законите
5 (100%) 2 votes

Бъдещата снаха на Диневи дава лош пример на стотиците си последователи в мрежата

Бъдещата снаха на Диневи – моделката Петя, по-известна в мрежата като Пенелопе, дава лош пример на младите хора. Красавицата, която много скоро ще се венчае за сина на Йордан Динев – Иван, се държи като джигит на пътя. При пътуването си от София до Пловдив Петя засне скандален кадър и побърза да го сподели в социалната мрежа.

Кадърът е заснет лично от бъдещата снаха на Диневи, а главен участник в него е певицата Биляна Лазарова. Двете дами пътуват в един автомобил, а Пенелопе стои на мястото до шофьора. Тя е заснела километража на возилото, което в момент от клипа закова 262 км/ч. Всички знаем, че максимално допустимата скорост за движение по автомагистрала „Тракия“ е 140 км/ч.

Въпреки, че Петя не е зад волана, това не я оправдава. Все пак тя е тази, която снима и фактът, че е споделила видеото в мрежата показва, че тя е съгласна с подобно поведение на пътя. Само за минути безразсъдната постъпка на двете дами беше коментирана от десетки потребители. Някои от тях дори съветват Биляна след като е решила да се самоубива, да не въвлича в това и други хора, пише Хот арена.

Преди време моделката Кристин Илиева пострада сериозно при инцидент, предизвикан от несъобразена скорост. Зад волана беше приятелката й Дивна. И до днес Кристин не се е възстановила напълно. Пострадалата моделка призовава всички водачи да не следват примера на дружката й да карат внимателно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар