Хороскоп за 15 декември, петък

Хороскоп за 15 декември, петък
5 (100%) 1 vote
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен
На силни позиции сте и бихте могли да постигнете много днес, но само ако не направите гаф и не объркате нещо. Поведението ви е неуместно, допускате грешки. Внимавайте, бъдете много предпазливи относно работата си. Следобед отделете време за себе си и за отдих.

Телец
Петък се характеризира с малки новости около вас, но не изпадайте в мечтателно настроение. Денят е по-спокоен, но не се отпускайте. Работете равномерно и се вслушвайте в чуждите съвети и препоръки. Сега сте склонни да правите някои грешки. Иначе изпъкват добри условия за ползотворен служебен ден, както и за домашни ангажименти.

Близнаци
Наблюдават се достатъчно добри предпоставки за ползотворен ден, но вие може да пропилеете шанса си. Материалните интереси отстъпват пред желанието ви за емоционална пълнота. Не позволявайте чувствата да взимат превес над разума. Изпадате в илюзии. Необходимо е да направите нещо, за да излезете от паричното затруднение. В това отношение звездите ще ви подкрепят.

Рак
Днес сте доста амбициозни относно постигане на намеренията, но активността ви граничи с агресия. Действително не липсват препятствия за преодоляване, но изберете други начини. Един конфликт може да обърне обстоятелствата срещу вас. Изпъкват прекрасни възможности да спечелите в конкуренция, но направете малка отстъпка.

Лъв
Петък е ползотворен общо взето, но ще изиска да направите някои компромиси. В известен смисъл се налага да се примирите с обстоятелствата и да действате по инерция. Бъдете особено предпазливи в службата относно допускане на грешки. Изпъкват трудности. Но ако пътувате по служба, звездите гарантират успех и придобивки.

Дева
Неприятности от любовен характер може да попречат на работата ви днес. Чувствата преобладават над разума и ще си създадете ядове. Освен това сте склонни да идеализирате и допускате грешки. Концентрирайте се в службата и не отлагайте задачи за друг ден. В противен случай ще създадете впечатление на безотговорност и ще си навредите.

Везни
Изглеждате потиснати, наблюдават се проблеми от семейно, битово и любовно естество. Не се задълбочавайте излишно, обстоятелствата са такива само на пръв поглед и можете да преодолеете трудностите. Петък е хубав за професионална реализация и бизнес. Приятните емоции на работното място и ще компенсират неуредиците от личния живот.

Скорпион
Предвижда се благоприятен ден. Ще се освободите от страхове и злопаметност и ще се почувствате значително по-добре. За някои от вас са възможни радостни новини. Очертава се професионална реализация, необходимо е да преодолеете само още едно препятствие. Възможен е изпит. Подкрепени сте от звездите и от влиятелни хора.

Стрелец
Петък ви дава добри условия за изява, в силни позиции сте. Сега бихте могли да разрешите не само малките си задачи, но сте в състояние и на по-мащабни действия. Наблегнете на професионалната реализация, очертават се придобивки и напредък. Дори да се сблъскате с известни трудности на работното място, ще осъществите замислите си.

Козирог
С предубеждения посрещате деня, но очакванията ви относно проблеми ще се окажат безпочвени. Единствено самите вие може да спънете делата си с негативно мислене и допускане на грешки. Това е особено валидно за нежния пол на знака. Бъдете по-ведри и се пазете от подвеждане и самозаблуждения. Имате прекрасни възможности за професионален напредък.

Водолей
Петък носи много сполука, не пропускайте изгодните условия за осъществяване на замислите си. Отделете главното от несъщественото и действайте целенасочено. Действително не сте застраховани срещу трудности, но имате шанс както за личните дела, така и за професионалните задачи. Бъдете решителни и няма да сгрешите.

Риби
Силно предразположени сте към допускане на грешки, още повече ако дадете израз на самолюбието си. Иначе имате чудесни идеи и проектите ви са осъществими, но трябва и другите да ви повярват. Ще бъдат напразни усилията ви да се харесате на околните при условие, че поведението ви е неадекватно. Налага се да се съобразите с някои финансови структури.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар