Бившата на Уош МС Радина Кърджилова го поздрави за победата (Вижте как)

Гласувайте за статията

 Уош МС поздравен от бившата си

Уош МС поздравен от бившата си половинка за победата. Рапърът само преди няколко дни спечели риалити формата по Нова тв „Биг Брадър“. Говори се, че Уош може да е последният победител в риалити формата. Заради ниския рейтинг на предаването то може да бъде спряно.

Уош успя да се пребори с Джулиана Гани, която остана на второ място и с Никита Джонсън, която излезе трета. Когато Ники Кънчев съобщи новината на рапъра, че е победител с шоуто, той не сдържа сълзите си.

Социалната мрежа Фейсбук избухна и поздравленията за Уош МС валяха едно след друго. Победителят получи и едно специално поздравление от неговата бивша приятелка Радина Кърджилова. В специално видео, заедно със сегашния си мъж Деян Донков, тя се включи в социалните мрежи, за да покаже радостта си от първото място на Стефан, пише „България днес“.

„Стефоооо, браво, браво!“, крещи актьорското семейство на клипчето след финала на риалити формата. Голяма част от потребителите в социалната мрежа Инстаграм заподозряха, че са в нетрезво състояние.

Преди да срещне Деян Донков, Кърджилова не веднъж е признавала, че Уош МС е голямата й любов. „Беше много дива връзка. Осем години минаха като един дъх. Толкова много се обичахме“, споделяла е Радина за отношенията си с рапъра.

Сега до Уош има друга жена до себе си – Мария, по която е луд. Това, че тя е твърде малка обаче й пречи да създаде семейство с рапъра. Преди няколко дни Мария сподели, че не е готова да предприеме тази голяма крачка.

В края на „Биг Брадър“ Деси Цонева взе първото интервю на рапъра след излизането му от Къщата. „Не очаквах, че ще победя. Много е странно. Не мислех, че хората ме харесват толкова, не съм се пазил и се държах естествено“, бяха първите думи на развълнувания Уош.

Уош МС получи поздравления от Радина Кърджилова сн. Фейсбук

Уош МС получи поздравления от Радина Кърджилова сн. Фейсбук

Той споделя и какви поуки си е извадил от шоуто. „Човек, за да бъде човек, трябва да бъде чувствителен. Искам да бъдете по-добри един с друг“, каза още Уош МС за „На кафе“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар