Вижте какъв бизнес върти Албена Вулева (+ Колко взима за черна магия?)

Гласувайте за статията

Албена Вулева увеличава тарифата за черна магия

Албена Вулева планира да се посвети на бизнеса си. След края на риалити формата по Нова тв „Биг Брадър“, където водещата на „Сигнално жълто“ завърши шеста, тя е решила да се посвети на бизнеса си с бижута.

Албена все още не може да преглътне факта, че най-голямата й опонентка Никита Джонсън се класира трета в надпреварата за любима риалити звезда на България. Сега бившата водеща се е заела да развива бизнеса си с бижута. Личната си дизайнерска линия е нарекла „Хаял“, пише ХотАрена, цитирайки „Уикенд“. Бижутата Вулева разпространява онлайн.

Освен бизнеса си, бившата водеща ще продължи да се занимава и с магии. Тя призна във визитката си за „Биг Брадър“, че се занимава с приложна магия и е търсена от всякакви хора, които имат нужда от помощ. Тогава Албена разкри още, че добре й се получават урочасванията и като цяло черната магия й се отдава.

И след риалити формата Вулева няма да спре да се занимава именно с черна магия. Досега тя прибирала по 200-300 лева за „сеанс“, но имала намерение да вдигне тарифата си. Говори се, че Вулева приела исляма не толкова от любов към религията, колкото с користни цели. От доста време тя се увличала по черните магии, но нямала достъп до този мистериозен свят. Нейните близки й подшушнали, че ако стане мюсюлманка, ще може да изучи отблизо практиките на ходжите и даже да прибира пари от това.

По това време Албена била закъсала с парите и не се бавила много. Тя бързо потърсила какви са възможностите за смяна на религията. Първоначално Вулева се заела с изучаването на Корана. След това Албена навлязла и в по-дълбоката материя – дебрите на черната магия. Бившата водеща се допитала до ходжа, който провел обучение и я въвел в тъмните практики.

Албена Вулева вдига таксите за черна магия сн. Фейсбук

Албена Вулева вдига таксите за черна магия сн. Фейсбук

След финала на „Биг Брадър“ Албена станала още по-търсена и решила да вдигне таксата за магии.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар