Фики показа порасналия Тунчер (Снимки)

Гласувайте за статията

Фики показа сина си

Фики показа порасналия Тунчер. Преди близо година поп фолк изпълнителят и съпругата му Гюлджан станаха родители за първи път. Фики сам съобщи хубавата новина в социалната мрежа като сподели снимка с детска ръчичка. Към нея той написа, че вече е горд татко на момченце.

За първи път Фики гушна своето малко съкровище на 16-ти февруари. Очакваше се Тунчер да се появи на бял свят през март, но той избърза и зарадва своите родители половин месец по-рано. Фики не веднъж е споделял, че малкият Тони „вдига блока на главата си“. „Много е вълнуващо и е много готино чувство. Много е сладък, радваме му се всички вкъщи и сме много щастливи“, споделял е поп фолк изпълнителят за чувството да си баща за първи път.

Фики е казвал също, че той е по-скоро по целувките, гушкането и подаръците отколкото по сменянето на пелени. Младият татко не бил сигурен дали ще се справи със смяната на памперси. „Ще опитам”, споделял е поп фолк изпълнителят.

Само преди часове Фики реши да сподели с феновете си още нещо. Това са няколко снимки на  малко му съкровище, които поп фолк изпълнителят качи в социалната мрежа Инстаграм. Досега Фики и Гюлджан пазеха далеч от медийното пространство малкия Тунчер. Това са първите снимки, на които се вижда лицето на първородния син на певеца и съпругата му.

„Това е моето пораснало момче. Моето всичко. Моето красиво момче! Тони Джуниър“, пише щастливият татко към кадрите със сина си.

Татко Фики и Тони се забавляват заедно след баня, а усмивката на Тунчер ясно показва, че той обича да прекарва време с баща си.

Фики показа порасналия Тунчер сн. Инстаграм

Фики показа порасналия Тунчер сн. Инстаграм

Само след два месеца първородният син на Фики и Гюлджан ще навърши годинка. Младото семейство обаче реши да го представи на обществото малко по-рано. Към кадрите в мрежа феновете на Фики отбелязват, че той прилича на майка си, но е взел усмивката на баща си, а и гласа му, след като „вдига блока на главата си“.

Тунчер

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар