Преслава направи важно разкритие (Ще бъде ли жури в „Като две капки вода“?)

Гласувайте за статията

Преслава отрече да „изнудва“ някого за пари

Преслава избухна срещу фалшивите новини. Поп фолк изпълнителката реши да опровергае няколко слуха по неин адрес, които върлуват в медийното пространство последните седмици. С дълъг пост в социалната мрежа Преслава разкри ще бъде ли жури в „Като две капки вода“, както се пишеше.

Поп фолк изпълнителката отрече да изнудва когото и да било. Фалшивата новина гласеше, че Преслава иска по 10 бона на предаване, за да оценява участниците в музикалния формат по Нова тв „Като две капки вода“ и че това е най-високият искан хонорар. Епизодите са 12, следователно поп фолк изпълнителката щяла да получи 120 бона за журирането.

Преси категорично отрече да изнудва някого за пари. „И понеже така или иначе съм захапала темата – другата чутовна глупост от последните дни е, че „Преслава напира за дебели пачки и нова работа“, „Преслава рекетира шоу за 120 бона“. Уверявам ви, че не съм в преговори, не изнудвам и не се пазаря за пари с никакви продуценти на никакви предавания“, пише възмутената певица.

Тя опровергава и още един слух. Този, че не е пяла пред студенти на техния празник. Преслава казва, че е била на „частно празненство“ и затова участието й не било афиширано никъде. Поп фолк изпълнителката защитава „бъдещето на нацията ни“, както тя нарича студентите и не е съгласна да бъдат наричани „пияници“.

Преслава иска за фалшиви новини да се носи съдебна отговорност. „Докато такъв закон не бъде факт, не може да разчитаме, че до нас достига достоверна информация“, пише поп фолк изпълнителката.

Преслава няма да е жури в "Като две капки вода" сн. Инстагра

Преслава няма да е жури в „Като две капки вода“ сн. Инстаграм

„За финал искам  дебело да подчертая, че в никакъв случай не поставям под общ знаменател всички журналисти и медии. Напротив, дълбоко вярвам, че по-голямата част от вас са достойни и честни хора, и имате моето уважение!“, пише още Преслава.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар