Светлана Василева потвърди: Чакам момиче, ще раждам напролет! (Първи снимки на бъдещата майка)

Гласувайте за статията

Светлана Василева потвърди, че ще има момиченце от Християн Гущеров

Светлана Василева потвърди, че чака момиче от Християн Гущеров. Съпругата на милионера забременя и малко след това се омъжи за него. А към днешна дата вече се кани да става майка на първото им дете.

Светлана се показа в много напреднала бременност, като твърди, че бебето ще се роди през април. Според близки до плеймейтката обаче, тя може да роди доста по-рано.

Светлана Василева и Християн Гущеров се ожениха през юли тази година на пищна церемония. След това двойката замина на меден месец във Франция, а оттогава блондинката почти не се е появявала пред камерите. Днес тя отново е брюнетка, а освен това не пропуска възможност да се похвали колко е щастлива. „Аз съм една обичана, щастлива и добре гледана жена. А през пролетта догодина ще станем две“, доволно сподели Светлана Василева.

Моделката даде да се разбере, че умишлено се е оттеглила от светския живот и той никак не й липсва. Тя също така сподели, че е щастлива да бъде просто съпруга на Гущеров и далеч няма желание да блести или да се самоизтъква.

При все това, бъдещата майка изглежда не е забравила да посещава козметичните салони и кабинетите по пластична хирургия. Тя направо е неузнаваема в резултат на последните корекции по лицето си.

И докато феновете й се радват, зли езици подхвърлят, че е най-добре да спре с тунингите, поне докато роди. „Изглеждаше по-добре, преди да тръгне пак по разкрасителни процедури. И това момиче не знае кога да спре с пластиките. Копие е на Алисия, когато се обезобрази преди няколко години“, коментират завистници.

Ето я бременната Светлана Василева сн. Папараци

Ето я бременната Светлана Василева сн. Папараци

И все пак, докато Светлана охотно дава интервюта пред Венета Райкова, то съпругът й продължава да стои в сянка. И няма никакво желание да се излага на показ, както настояваше бившата му жена.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар