Цветелина Грахич удари дъното: Резилът й е чудовищен!

Цветелина Грахич удари дъното: Резилът й е чудовищен!
2.8 (56%) 5 votes

Цветелина Грахич се издъни чудовищно с новото си парче!

Цветелина Грахич сгафи тотално. Натирената певица на Слави Трифонов отново показа напъни за солова кариера. Това бившата беквокалистката на Дългия се опита да направи с новото си парче „Сто лъжи”.

Цветелина Грахич

Цветелина Грахич стана за смях с издънката си

Меломаните обаче веднага я нападнаха. Защото то се оказа на сто процента окрадено. Певицата го е изкопирала едно към едно от турската си колежка Сигме.

Клипът е напълно идентичен с видеото към турското парче „Ben Bazen“ и няма дори намек за идея извън оригинала. „Поне да беше откраднала някое по-интересно видео, по-подходящо за песента“, ядосват се меломани.

На всичкото отгоре клипът на босненката е доста постен. Ясно е защо певицата е избрала да копира именно него, защото не разполага със солидни средства, а се спонсорира сама.

Бюджетът й е ограничен, а хейтърите не спират да се заяждат с нея. Според коментарите става ясно, че певицата здраво е закъсала със средства и затова така юнашки краде нискобюджетни продукции.

Според тях това, че се показва без сутиен, допълнително скапва ситуацията. Феновете на Цветелина Грахич се възмущават и от друго.

Според тях тя има талант, а го пропилява по такъв евтин начин. „Да се стегне малко, защото както е тръгнала, много скоро може да се окаже на дъното”, съветват я последователите й

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар