Антония Петрова откачи от ревност: Следи Батинков на всяка крачка!

Гласувайте за статията

Антония Петрова става все по-ревнива към съпруга си!

Антония Петрова е в потрес от люта ревност. Мис България 2009 се страхува от по-млада конкуренция. Миската се притеснява съпругът й Ивайло Батинков да не й кръшне.

Антония Петрова

Антония Петрова се бои от млада конкуренция

В момента Петрова е бременна с първото си бебе и се страхува от изневяра. Заради това манекенката е като залепена за мъжа си и го следва при всяка една командировка.

Антония Петрова се страхувала от миналото на съпруга си. За него се знае, че е женкар и кръшкач и моделката се бояла да не се мушне някоя по-млада от нея. Заради това тя неотлъчно го следвала, въпреки напредналата си бременност.

Покрай бъдещото майчинство и бушуващите хормони дипломираната юристка вдигала непрекъснато скандали на мъжа си от ревност.

Миската се смятала за крайно непривлекателна от огромния си корем и се тревожела, че той в един момент ще й кръшне. Петрова не спирала да се самонавива, че заради непривлекателната си визия съпругът й ще потърси удоволствие извън брачното ложе.

През март манекенката среща магнетичния поглед на бившия изпълнителен директор на корпорация „Токуда” . Точно три месеца по-късно двамата си казват заветното „да” пред олтара.

Въпреки че бе омъжена за руския олигарх Александър Бередин, миската нямаше деца. 39-годишният й съпруг също никога не е мислил за брак и деца. Днес двамата дори имат идеи за общи бизнес проекти, които да реализират след като станат родители.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар