Бареков в Страсбург: Нито един баджак от нашите телевизии не ме потърси за коментар! (виж тук)

Бареков в Страсбург: Нито един баджак от нашите телевизии не ме потърси за коментар! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Николай Бареков е бесен на българските медии и ги обвини в непрофесионализъм!

Евродепутатът Николай Бареков беше в Страсбург снощи – точно по времето на атентата на коледния базар. Оказа се обаче, че нито една родна медия не го е потърсила за информация и това го вбеси. Ето как избухна Бареков днес в мрежата:

Бареков

Бареков е бесен на българските медии

„За ваше инфо. Оказах се единствен български евродепутат в епицентъра на атентата. Благодарение на Бог и Исус Христос оцеляхме. Но нито един баджак от българските телевизии не ме потърси за подробности.

Търсили Новаков и Джамбазки от ГЕРБ, които стояха залостени като мишки в парламента на десет километра от стрелбата, да им предават как се чувствали депутатите.

А за жертвите, майките, децата, жените с количките, студентите на площада никой не пита и не се интересува…

Журналистика по баджаци на световно ниво! А това са снимки от Европарламента днес и минутата мълчание в памет на жертвите“, изригна Николай Бареков в мрежата.

Близо час по-рано той изрази възмущението и дори отвращението си от реакциите на Красимир Каракачанов и Ангел Джамбазки по темата за атентата:

„Събудих се тази сутрин в Страсбург след атентата и като видях как “професионалните войводи” Джамбазки и Каракачанов са тракали цяла нощ по фейсбуците… Изпод дебелите юргани срещу мигрантите и атентаторите и са се самоизтъквали как са ни предупреждавали, се притесних още повече.

Сега освен, от ислямистите, ще трябва да се пазим и от глупостта на подобни книжни дърдорковци. Опазил ни Бог, ако нещо в нашата сигурност зависеше от подобни празни индивиди“, категоричен е Бареков.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар