Цветелина Грахич удари дъното с крадено парче (Вижте как се изложи – Видео)

Гласувайте за статията

Цветелина Грахич с напъни за солова кариера, бившата певица на Слави сгафи с крадено парче

Цветелина Грахич тотално се изложи с новото си парче. Отлюспената певица на Слави окраде на 100 процента турска певица.

Снимки: ХоаАрена

Оказва се, че видеото към песента „Сто лъжи” на Грахич досущ е изкопирано от Симге, която е турска изпълнителка. За съжаление почитателите на Цвети веднага схванаха измамата. Те са ужасени как клипът на Грахич е копи пейст на видеото на турската песен „Ben Bazen“.И най-лошото е, че не се вижда никаква собствена идея извън оригиналната песен.

А меломаните не спират да я корят, че откраднатото видео не е подходящо за песента й и се ядосват, че Грахич се излага.

Снимки: ХотАрена

Че клипът на Цвети е доста постен това се вижда още от начало. Явно, че певицата нарочно е избрала да копира него. Тя сама се продуцира и бюджетът й е ограничен. Хейтърите пък не спират да се заяждат с нея.

Според коментарите босненката направо се излага и става ясно, че е закъсала с парите. Това, че се показва без сутиен е просто евтина провокация и съвсем скапва идеята, предават от електронното издание, лидер в светските новини hotarena.net.

Феновете на Грахич негодуват, че тя притежава голям талант, а го пропилява по такъв евтин начин и я съветват да вземе да се стегне поне малко. Защото както е тръгнала надолу скоро може да се окаже на самото дъно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар