Елизабет II украси двореца за Коледа (Вижте как грейна празнично Бъкингам – Снимки+Видео)

Елизабет II украси двореца за Коледа (Вижте как грейна празнично Бъкингам – Снимки+Видео)
3 (60%) 2 votes

Елизабет II украси традиционно Бъкингам, дворецът блести за Коледа

Елизабет II и тази година поръча дворецът Бъкингам да се украси за настъпващите Коледни празници. Макар кралското семейство да посреща Коледа традиционно в Сандрингам кралицата не пропуска да приведе основната си резиденция в тържествен вид.

Снимки: Инстаграм

Така цялото кралско семейство украсява двореца и показва, че спазва традициите на уважение и почит към най-големия християнки празник и настъпването на Нова година.

Традицията съществува от 18 век и е въведена от кралица Шарлот и до днес се уважава в двореца. Точно както нейните прадеди сегашната британска кралица поставя в централната зала три коледни елхи. Всяка, от които е накичена с ръчно изработени орнаменти в златисти цветове, предават от press24.mk.

Снимки: Инстаграм

Декорацията на елхите е във вид на  кралски корони. На някои, от които е гравирана думата „дворец”. А заедно с тях се поставят множество лампички, които греят и блестят в жълто.

Останалите помещения на основната резиденция на Елизабет втора се украсяват с изкуствена зеленина. Като се добавят сребърни, златни и червени аксесоари, които красиво се вписват в останалата част от интериора на двореца Бъкингам.

А ето и видео от украсения Бъкингам!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар