Алекс Раева: Влюбена съм! Слави Трифонов не ми липсва

Гласувайте за статията
„Напоследък шоуто на Слави ми е безинтересно“ – искрена е Алекс Раева

„За мен шоуто на Слави Трифонов беше едно голямо училище. Дори този албум („My“ – на англ. „Мой“), който сега направих, е еманация на всичко, което научих при Слави. Но знаеш ли, не ми липсва Слави. Вече съм на този етап, на който нито аз вече мога да дам нещо повече на бенда, нито той на мен. Не ми беше никак лесно да напусна. Тогава беше супер трудно, защото започнах от нулата, нямах работа, тепърва трябваше да се търся в нещо друго. Но смятам, че ми се получиха нещата“ – споделя Алекс Раева в интервю за „България днес“.

„Честно казано, шоуто от година-две е еднакво и не ми е интересно, няма с какво да ме впечатли“ – твърди 38-годишната певица.
Тя е лаконична за човека до себе си.
„Човекът до мен няма общо с моята професия. Чувството е прекрасно да го изживееш. Обикновено човек става по-предпазлив с годините, но любовта не пита. След Дончо не допусках любовта да ме докосне. Това са едни бариери, които самият ти не виждаш. С новата любов се срещнах на лодка в морето, на която аз не исках да ходя. Наистина бях уморена, но в крайна сметка отидох и резултатът е налице“ – разказва Алекс Раева.

Алекс Раева лети на крилете на любовта

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар