Томас Маркъл направи скандални разкрития за първата сватба на Меган

Томас Маркъл направи скандални разкрития за първата сватба на Меган
5 (100%) 1 vote

Томас Маркъл за пореден път скандализира обществото с разкрития за настоящата херцогиня Меган Маркъл

Бременната Меган Маркъл отново се оказа в епицентъра на скандала. Заслугата за това е на родния й баща, който не пропуска възможност да я злепостави. Публична тайна е, че половинката на принц Хари не е в добри отношения с родителя си и със своята доведена сестра.

Всеизвестен факт е, че тя не е никак покорна и миналото й преди да срещне принца, е било изключително бурно. Самата Меган трудно ще изчисти имиджа си, тъй като е документирала всяка своя изцепка.

Преди да стане част от кралското семейство, тя заливаше социалните мрежи с фотоси от личния си архив.

Бракът на Меган Маркъл с продуцента Тревър Енгелсон през 2011 година със сигурност е едно от нещата, за които тя съжалява и до днес. След като баща й не се появи на втората й сватба, медиите побързаха да припомнят, че той не е присъствал и на първия брак на Меган. Но Томас Маркъл побърза да опровергае тези твърдения.

Той заяви, че е бил на сватбата на дъщеря си през 2011 година. Но тъй като на нея са присъствали много млади хора, той не се появявал много пред обектива и умишлено не присъства на повечето снимки, най-вече на тези в медиите.

Родителят на Меган каза, че гостите са получили подарък от младоженците пликче с трева за пушене, тъй като в Ямайка това не е забранено и е по-скоро обичай.

Томас Маркъл сподели, че е подарил своето пакетче на един от гостите. Той предполага, че дъщеря му е постъпила по същия начин и не е опитала опиата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар