Ето какво реши бременната Меган Маркъл за раждането на бъдещия си наследник

Ето какво реши бременната Меган Маркъл за раждането на бъдещия си наследник
5 (100%) 1 vote

Меган Маркъл взе важно решение за раждането на първото се дете

След броени месеци на бял свят ще се появи първородният наследник на принц Хари и Меган Маркъл. Детето в семейството на херцозите ще проплаче тази пролет и неговите родители вече са в трескава подготовка за предстоящото щастливо събитие.

Но най-притеснена е бъдещата майка. Тя се страхува много от болката и е готова на всичко, за да мине гладко раждането й. Майката на Меган Маркъл – Дория успяла да я убеди да роди по естествен път. Родителката на херцогинята ще пристигне в Двореца малко преди термина й.

Съпругата на принц Хари ще разчита на опитни специалисти. Именно по тяхна заръка процесът ще протече под хипноза. Благодарение на тази техника младата майка няма да изпита никаква болка и ще има пълен контрол над тялото си, пише ПИК.

Все още не е ясно дали Меган Маркъл ще роди в болница. Или ще избере комфорта на дома си. Херцогинята обмисля и този вариант. И ако предпочете него, отново ще наруши кралския протокол. По традиция майките от кралското семейство се появяват пред обществото часове след раждането заедно с бебето. Но ако Меган Маркъл реши да роди у дома, тя няма да се покаже пред болницата с бебето, както направи не само принцеса Даяна, но и снаха й Кейт.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар