Изплуваха нови пророчества на Ванга

Изплуваха нови пророчества на Ванга
5 (100%) 1 vote

Вижте какво очаква света през идната година, според предсказанията на Ванга

Ванга никога не е конкретизирала пророчествата си с точни дати. Но целият свят е вперил поглед в някои от думите й, които са на път да се реализират. И вероятно това ще се случи през идната година, тъй като в предсказанията си Ванга е споменала, че тези събития ще станат реалност до второто десетилетие на настоящия век.

Повечето от тях вече започнаха да се сбъдват. Приживе петричката пророчица е предрекла, че хората ще започнат да се убиват заради вярата си и ще бъдат убедени в правотата на своите действия.

Тя е предсказала още, че действията на голяма страна ще доведат до световен мир. Но не е посочила коя е тя. Трите големи политически сили САЩ, Русия и Китай са най-вероятната опция за сбъдване на това пророчество. Всяка от тези нации тълкува това пророчество в своя полза.

Но вероятно с думите си Ванга е визирала Русия, тъй като тя я определяше като най-ярката и най-духовната страна.

Пророчицата е предупредила и за идващите страшни природни бедствия, които ще погубят много хора. Тя е пророкувала и откриването на лек срещу рак, както и средство срещу стареене на тялото, пише „Ретро“.

Но според нея всичко е в ръцете на хората и зависи от тях. Важното е не само да правим добро всеки ден, но и да имаме чисти мисли, според заръките на Ванга.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар