Венета Райкова остава сама за Коледа (Вижте още)

Гласувайте за статията

Венета Райкова предпочита книгите пред мъжете

Венета Райкова остава само по Коледа. Тв водещата на „Папараци“, която се раздели с бащата на детето си – Тишо след 10-годишен брак, не се притеснява, че ще остане сама за празниците. Венета споделя, че много харесва да е сама и това въобще не й пречи.

„Все още няма мъж, който да ми е по-интересен от книгите!!! И въпреки че три дни съм сама, защото детето е на спа уикенд с баща си, аз си стоя вкъщи както винаги и си чета“, пише Венета в социалната мрежа Инстаграм.

Няма да чуете блондинката да жали по някой мъж, още по-малко да си скубе косите от отчаяние. Тв водещата се е отдала изцяло на работата и жъне успех след успех. „Тихо се сипе белият сняг, рейтингът ни е хвръкнал до небето пак!!! Време е мама да си изпие кафето с кеф пак!!!“, хвали се Венета, пише „България днес“.

Миналата година Райкова окончателно се радели с бащата на детето си – Тихомир. Сега двамата се срещат заради сина им Патрик, но отношенията им са само приятелски. През 2007-ма отношенията между Венета и Тишо са поставени на карта. Тогава той подава молба за развод. На бял свят се появява синът им Патрик и двамата закърпват пукнатините в любовта.

Но миналата година двамата окончателно сложиха край на връзката си и Венета се отдаде на кариерата си.

Пътят към успеха

„В едни много трудни и бедни времена аз завърших две висши образования – право и икономика, докато работех в телевизията за скромна заплата. Имах един чифт обувки, краката ми мръзнеха и зимата често ми потичаха сълзи на спирките… не само от студ. Постоянно се питах – защо ми е всичко това? Гледах мутресите в лъскавите им джипове и казвах на майка ми, че ще откажа, защото в България образованието не се цени. Тя ми отговаряше, че на тези момичета някой ден им взимат джиповете и ги дават на следващата.

Венета Райкова все още няма мъж до себе си сн. Инстаграм

Венета Райкова все още няма мъж до себе си сн. Инстаграм

А аз, ако имам образование, ще мога да си купя каквото поискам и няма да завися от никого. Беше ми много трудно – много безсънни нощи, много труд и много изпити, но завърших с отличие! И после всичко стана по-лесно – купи си със заплатите, с моите пари, кола и апартамент в резиденция с басейн…“, казва Райкова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар