Преслава: Студентите не са пияници (Вижте как избухна певицата)

Гласувайте за статията

Преслава обяви война на фалшивите новини

Преслава защити студентите и обяви война на фалшивите новини. Поп фолк изпълнителката изля чувствата си в социалната мрежа Инстаграм. Причината за това беше публикация, в която студентите са наречени „пияници“, което според певицата уронва достойнството на тази група.

„Мили приятели, и аз като повечето популярни личности, за добро или зло, присъствам неизменно в медийното пространство. За съжаление, по-голяма част от нещата изписани и изговорени по мой адрес, са меко казано неистински. Във времето съм гледала да не обръщам внимание и откровено съм подминавала с усмивка подобни партенки по мой адрес. Не съм си правила труда да ги опровергавам или да се обяснявам, с ясното съзнание, че по този начин едва ли не ги официализирам“, пише Преслава.

Причината поп фолк изпълнителката да се заеме с фалшивите новини е една от тях. „Причината да ви занимавам с този не много важен проблем за широката общественост е, че в последните дни се правят опити да настроят срещу мен една моя любима част от обществото. Хора, които аз много уважавам и за мен са бъдещето на нацията ни, а именно – студентите. Поводът е 8-ми декември“, разяснява Преслава причината за дългия си пост.

„Празник, на който повече от 15 години неизменно присъствам и смело мога да заявя, че съм прекарала незабравими мигове с млади, умни и позитивни хора. Понеже на този ден бях на частно празненство и участието ми не беше афиширано никъде, някой болен мозък реши да се възползва и да създаде „топ новина“ обявявайки, цитирам: „Младата майка реши да не дере гърло пред пияните студенти“.

Не стига, че е гнусна лъжа, но и обижда всички студенти, поставяйки им етикет, че са пияници. Съжалявам, но няма как да остана равнодушна към подобни твърдения“, пише разгневената певица.

Преслава защити студентите сн. Фейсбук

Преслава защити студентите сн. Фейсбук

Според Преслава не е редно 230 хиляди млади българи да бъдат наречени „пияници“. Певицата предлага да се създаде закон  срещу фалшивите новини. „Аз съм за свободата на словото, но категорично съм против свободата на лъжите“, допълва поп фолк изпълнителката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар