Бременната Меган Маркъл ражда вкъщи и под хипноза (Още за приумиците й)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл продължава да изумява с решенията й

Бременната Меган Маркъл продължава да изумява с решенията си. А британците се чудят да й се възхищават ли, или да й се подиграват. Почитателите на британското кралско семейство по света — също.

Причина за това са все по-невероятните новини, които излизат в публичното пространство около чаровницата. Оказа се, че брюнетката не само не иска да ражда в болница, но и обмисля идеята да ражда у дома, под хипноза.

Решена да покаже, че няма нищо страшно в домашното раждане, Меган предприема ненужни рискове, смятат потребители в социалните мрежи. Херцогинята обаче се чувствала достатъчно добре, за да не се налага да ходи в болница, а да роди у дома.

Една от идеите на Меган е водно раждане, което й се виждало по-безболезнено и лесно. Херцогинята дори се консултирала с АГ — специалисти, за да е сигурна, че може да роди по този начин у дома, пишат американски и британски таблоиди. В същото време обаче британският „Сън“ излиза с още една новина – че херцогинята иска да роди под хипноза. Така нямала да изпитва болки по време на раждането и да приема медикаменти.

Странностите не спират до тук. За раждането ще дойде и майката на Меган – Дория Рагланд, чиято идея всъщност била дъщеря й да роди вкъщи, а не в клиника. Дория, освен това й помагала да се раздвижва с йога за бременни.

Семейството е взело решение и за храненето на децата. Те няма да бъдат кърмени от херцогинята, чиято програма просто не позволявала да си остане у дома с бебетата. Вместо това двамата с Хари ще наемат звездна дойка – Кони Симънс.

Бременната Меган Маркъл ражда под хипноза сн. You Tube

Бременната Меган Маркъл ражда под хипноза сн. You Tube

Последното втрещи дори поданиците на кралицата. Още повече, че бъдещата кралица на Англия Кейт Мидълтън сама кърмеше и трите си деца, въпреки че имаше безкрайно много задължения и като кралска особа. Меган обаче явно се има за по-голяма звезда от нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар