Светлана Василева и Християн Гущеров разкриха пола на първия си наследник (Вижте тук)

Светлана Василева ще дари Християн Гущеров с момиче сн. Инстаграм
0

Светлана Василева и Християн Гущеров очакват първата си рожба

Светлана Василева и Християн Гущеров стават родители съвсем скоро. Плеймейтката най-накрая разкри най-хубавата новина за всяко младо семейство, а именно, че с Християн ще стават родители. В последните месеци доста се спекулираше по темата бременна ли е или не е г-жа Гущерова.

Голяма част от медиите пуснаха дори новината, че Светлана е била в столична болница заради проблемна бременност. Високо кръвно вкарало Василева в лечебно заведение. Впоследствие се оказа, че снимка, пусната от Светлана в социалната мрежа, разкри, че в това време, когато се твърди, че е била в болница, тя е била при своята маникюристка.

В промото на „Папараци“ за тази неделя г-жа Гущерова разкри, че тя и съпругът й Християн наистина очакват първия си наследник. От думите на Светлана става ясно и от какъв пол е бебето. Тя и Гущеров само след няколко месеца ще станат родители на момиченце. „Аз съм една много щастлива и обичана жена и скоро ще бъдем две, много обичани и щастливи жени“, казва бъдещата майка, погалвайки наедрялото си коремче.

Припомняме, че Светлана и Християн сключиха брак точно на рождения ден на Гущеров – на 12-ти юли. На тази дата те поканиха най-близките си, за да отпразнуват събитието на пищно тържество.

Няколко месеца по-късно двамата вече очакват първата си рожба. В своите интервюта за различни медии Светлана не веднъж е споделяла, че двамата с Християн са готови да станат родители и работят за бебе още преди годежа. „Готова съм да стана майка и мисля, че ще се справя много добре“, сподели преди четири месеца Гущерова.

Светлана Василева ще дари Християн Гущеров с момиче сн. Инстаграм
Светлана Василева ще дари Християн Гущеров с момиче сн. Инстаграм

Светлана и Християн мечтаеха за момченце, те обаче ще се сдобият с момиченце. Единственото нещо, от което плеймейтката се притесняваше преди четири месеца беше да не качи много килограми, но заради бебето тя е готова на всичко. „Бебето е на първо място, килограмите остават на заден план“, каза тогава тя.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.