Плейбоят Христо Сираков сключва брак с плеймейтката Жанета Осипова!

Гласувайте за статията

Христо Сираков ще прави Жанета Осипова своя законна съпруга!

Христо Сираков май ще минава втори път под венчило. Бизнесменът и най-прясната носителка на титлата Мис Плеймейт Жанета Осипова ще се врекат във вярност.

Христо Сираков

Христо Сираков и Жанета Осипова вдигат тайна сватба

За тайната сватба на плеймейтката и любителя на женска плът споделиха техни близки. А бъдещата булка побърза да се похвали с огромен годежен пръстен в социалната мрежа.

„На ежегодното парти на „Плейбой“ Христо подари огромен букет с червени рози на Жанета. За пръв път обявиха връзката си, че са влюбени, и аз искрено се радвам за щастието, което е намерило място в живота им”, разкри тайната плеймейтката Деси Фотосесията.

Миската потвърди, че Ицо Стоте манекенки е сериозно обвързан. Но пропусна да спомене, че скоро ще стане законна половинка на блондинката.

Запознати издават, че Жанета е в трепетна подготовка за голямото събитие. Блондито нямала търпение да се види в бяло. Силиконката вече е набелязала и дизайнер, който да сътвори булчинската й рокля.

Преди известно време плеймейтката стана скандално известна с провокативните си фотоси. Тя се бе щракнала почти гола пред храм-паметника „Свети Александър Невски”.

Там Жанет позира с изрязано бельо, дантелени чорапи и булчинско було. Под тази снимка в социалната мрежа веднага заваляха коментари, че всъщност това й била репетицията за сватбата с вечния плейбой Христо Сираков.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар