Бомба: Джулиана Гани и Илиян Найденов се сгодяват в Азия!

Гласувайте за статията

Джулиана Гани се сгодява в Азия за Илиян Найденов!

Джулиана Гани може и да се сгоди в Азия. Силиконката получи доста противоречиви коментари от зрителите на Биг Брадър Моуст Уонтед. Тя излезе втора от скандалното шоу, преди победителя Уош МС.

Джулиана Гани

Джулиана Гани ще се сгодява за фитнес инструктора Илиян

Сребърната медалистка лети само след ден за двадесет дневна почивка в Азия. Това бе специален подарък от гаджето й Илиян Найденов.

Съквартирантката и Илиян ще прекарат коледните празниците по баровските курорти в Тайланд.

Фитнес инструкторът заяви пред репортерката Деси Цонева, че от далечната дестинация малката Джулка може да се върне сгодена.

Както стана ясно тунингованата мадама все пак успя да се разведе със съпруга си Станимир, също фитнес инструктор от Димитровград.

И в него надарената мома се кълнеше, че е лудо влюбена, което се случи в по-предишното й участие във Вип Брадър 2015.

Със Станимир Ташев си размениха доста обиди гнусотии, но в края на краищата двамата се разведоха, като той няколко месеца не й даваше развод.

Мъжът до Джулиана Гани подхвърли, че от екскурзията в Азия тя може да се върне не само с пръстен, но и с нещо повече. Не се знае обаче дали това нещо ще е сватбена церемония по тамошните закони или двамата ще работят за бебе.

Но вчера Гани изненада с още нещо интересно по себе си. В Къщата тя влезе с коса до кръста, обагрена в червено, после стана блондинка и накрая силиконката излезе с мъжка прическа.

От видът й стана ясно, че тя има естествени само няколко косъма на главата си, които не са нейни.

Джулката заяви, че това се случвало по настояване на Станимир Гъмов. Актьорът я посъветвал да се върне към естествения си вид.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар