Резил: Моден бранд изрева от мъжа на Роксана! (още подробности)

Резил: Моден бранд изрева от мъжа на Роксана! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Мъжът на Роксана се оказа въздух под налягане!

Мъжът на поп фолк дивата Роксана завлече бутик. Александър Георгиев си поръчал дрехи и после не потърсил доставката си по Еконт.

Роксана

Мъжът на Роксана се държи като пълен инфантил

За неговото некоректно отношение съобщиха самите ожилени търговци. Те разкриха цялата срамна случка, като подплатиха думите си със снимков материал и доказателства за поведението на съпруга на Роксана.

„Поредният некоректен клиент. Поръчва, а после със седмици не посещава Еконт. Моля колегите да не му приемат поръчките, че ще плащат само куриерски”, написаха управители на моден бранд в официалната страница във Фейсбук.

Това, което се разбира от коментарите под публикацията, е, че става дума за много стока, която довела до разход самия търговец. Заради което той заплатил доставката и връщането й заради схемите на клиента.

Скрийншот от въпросното предупреждение бе публикувано в светския сайт lifeonline.bg. Проверка на „Телеграф“ установи, че текстът вече е изтрит.

За никого не е тайна инфантилното поведение на Сашо. В дома си гласовитката трябва да се грижи не само за бебето си, но и за мъжа си.

Докато тя учудва всички със зрялото си поведение, съпругът й не може нищо да направи сам.

Сашко дори не умее сам да се облича. Всеки ден Роксана му приготвяла дрехите и обувките. Но пък бил толкова суетен, че през три дни се сменял маратонките.

Дори извикал майка си да се грижи за бебето, а той да ходи по участия с Роксана, за да си гледа живота.

Роксана пее най-вече в чужбина, като освен за семейството си, се грижи и за родителите й, хвалят я близките й.

.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар