Венета Райкова лично публикува съобщението в профила си!

Водещата на "Папараци" и писателка Венета Райкова имаше прекрасен ден. Едно неочаквано и мило писмо стопли сърцето й, както призна самата тя. Не, въпросното не е написано от мъж, а от нейна читателка. Предаваме думите без редакторска намеса: [caption id="attachment_575359" align="aligncenter" width="300"]Венета Райкова Венета Райкова се разтопи от кеф от писмото на тази читателка[/caption]

"Ще си позволя да споделя едно съобщение, което ме накара понеделнишки да се размисля дали не е време да седна да напиша продължение на “Триумфът на кучките”!

Радвам се, че тази книга, която е на почти три години все още вълнува читателите. И присъства в класациите за най-купувани книги! Та ето го и него - “Здравейте, и аз съм една от може би хилядите досадни, които Ви пишат и четете по задължение. Искам да ви драсна няколко реда...моя колежка каза, когато излезе първата Ви книга ‘абе за плажно четиво става’.

Аз така и не я пипнах, защото имам претенции , че уж чета повече от ‘плажно четиво’, но една приятелка прочете книгата, и тя на плажа докато беше в Бургас на гости, и я остави вкъщи. Вече нямаше накъде да ходя и я отворих ‘Триумфът на кучките’.

Искам да Ви кажа, че я прочетох на един дъх, за първи път в живота си се осмелих да отида сама на кафе с идеята да си поръчам кафе и да чета книга на открито, без да си мисля, че хората ще ме гледат и ще ме съжаляват каква съм самотница, четох си с кеф и ми беше тооолкова хубаво. Книгата грабва и не пуска от начало до край. Да, наистина, не е супер висок стил, но в крайна сметка всички искаме да четем нещо интересно, да ни грабне, да ни сърбят ръцете след работа да си вземем книгата и да видим какво ще стане там, а не по телевизора. Адмирации за увлекателността, с която пишете. Сега мисля да си купя и другите книги и да си подаря сама на себе си време за мен!

Продължавайте смело напред и моля Ви не бъдете толкова ласкателна към кифлите в предаването си, застанете на позицията от поста си за 8-ми декември, аз лично така повече Ви харесвам!”, пише читателката в съобщението до Венета Райкова.

След поста си, водещата на "Папараци" допълни: "Признавам си, това съобщение ми стопли сърцето в този снежен ден! За пореден път разбирам, че всичко има смисъл!

И съвсем целенасочено не пиша в "супер висок стил", защото авторите, които пишат в този стил продават от книгите си по около 300 броя!

А на мен, целта ми е да достигна до максимално голям брой читатели, за да изпълня мисията, която имам - покрай скандалните истории да обясня духовните правила по които действа Вселената", обясни блондинката.