Николай Бареков: Каракачанов върти далавери за 30 милиона лева! (виж тук)

Николай Бареков: Каракачанов върти далавери за 30 милиона лева! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Бареков разтърси мрежата с разкрития за вицепремиера Каракачанов!

Поредните скандални разкрития за Красимир Каракачанов направи евродепутатът Николай Бареков. Той директно обвини вицепремиера в далавери за 30 милиона лева.

Бареков

Николай Бареков със скандални разкрития за Красимир Каракачанов

Постът му беше придружен със снимка на статия за Каракачанов във вестник „Труд“, озаглавена „Казах на Борисов за лъжите на Скопие“. Ето какво написа Бареков по повода:

„Отчаян пиар ход. Вече завлича и ментора си Борисов на дъното със себе си. Далавери за над 30 милиона лева на Каракачанов с храната на войниците.

Продажба на черно на българско гражданство от ДАБЧ под контрола на ВМРО. Арести. Прокурорите му тропат на вратата, а той тръгнал с Македония да се занимава.

Защо мълча, когато неговото правителство официално призна “северномакедонска нация и език”? На всичкото отгоре същата първа страница информира, че армията се е стопила под 20 хиляди, липсват 6 хиляди войници. Масово напускат, за да станат тираджии.

ОСТАВКА! Каракачанов се е превърнал в мишена номер едно без да го осъзнава, заслепен от лакомия, алчност и наглост. Чадърът му от ДПС, ГЕРБ и ДС скоро ще падне.

Да крадеш от храната на войничетата и да продаваш на черно българско гражданство, да осребряваш и българщината – падението в тинята за един патрЕот“, гневи се Николай Бареков, относно информацията във вестник „Труд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар