Бомба: Поп фолк мачото Дани Леван става писател! (започна да пише романа си)

Бомба: Поп фолк мачото Дани Леван става писател! (започна да пише романа си)
5 (100%) 1 vote

Дани Леван сащиса всички с идеята да пише книги!

Да си писател явно се превръща в един вид мода в наши дни. Мало и голямо прописа напоследък като Дани Леван е последният, изявил творческия си талант. Чалга мачото, който побърква фенките призна, че пише… роман.

Дани Леван

Дани Леван пише роман, новината сащиса мрежата

Да, не разкази, стихчета, а направо роман. Първите 60 страници от него вече били готови, а Дани обеща да изненада почитателите си. Не, че вече не го направи… Ето какво съобщи той в мрежата:

„До сега не бях го споделял публично, защото не знаех дали ще се справя и най-вече, защото знам, че споделя ли го, трябва да докарам нещата до край.

Съвсем неочаквано в главата ми се роди една история, която реших да превърна в книга. Роман, от който написах вече над 60 страници.

Не очаквайте от нея да е с умни мисли, как да живеете или как да мислите, как да отслабнете, или да станете богати за 30 дни или истории за камшици и фетиши.

С тази книга се надявам да Ви дам вдъхновение, мечти, приключения и любов. Кога ще е готова, незнам, но твърдо реших да я докарам до финал.

Споделям го, защото за мен казаната дума е хвърлен камък. Ако много се проточи или загубя кураж да го направя, ще разчитам на Вас да ми припомните. Предстои ни вълнуващо приключение!“, сподели Дани Леван в профила си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар