Дъщерята на Мерил Стрийп бременна с първо бебе (Всичко за щастливото събитие)

Гласувайте за статията

Дъщерята на Мерил Стрийп ще я направи баба, актрисата не може да си намери място от щастие

Мерил Стрийп скоро ще получи лавина от поздравления. И то не защото е в очакване да спечели четвъртия си „Оскар”. Тя има повод да е много щастлива и радостна заради събитие в личен план.

Снимка: lokalno.mk

Известната холивудска актриса ще стане баба за първи път, разкрива говорителката на звездата. Тя подчертава, че Стрийп очаква с голямо нетърпение събитието.

Нейната най-голяма дъщеря Мами Гъмър е бременна от годеника си, който е продуцент. Преди да започне връзка с него тя бе омъжена за актьора Бенджамин Уокър, от който няма дете и се разведе с него след две години брак.

Мами е най-голямото дете на прочутата актриса от брака на Мерил Стрйп със скулптора Дон Хамър. За когото се омъжва през далечната 1978 г . Двойката е заедно цели 40 години като доказва, че и в Холивуд може да има щастливи семейства.

Актрисата призна скоро, че за нея съпругът й е прекрасен. „Не знам какво бих правила без него. Сигурно щях да съм мъртва емоционално ако не бях го срещнала” , твърди носителката на „Оскар”.

Нейната дъщеря пък споделя, че майка й е модел за подражание. „Цял живот се уча от нея и я гледам как се държи не само на сцената, но и в живота и как общува с хората”, разкрива 35 годишната бременна Мами.

Двете дами имат много силна емоционална връзка. Те не само са много близки, но и много си приличат. Ако видите снимки на щерка й ще си помислите, че това е Мерил Стрийп на младини, предават от lokalno.mk.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар