Джулиана Гани се срамува от миналото си

Гласувайте за статията

Джулиана Гани иска да изтрие миналото си

Джулиана Гани се срамува от миналото и ако има възможността да го изтрие, със сигурност би го направила. Пред съквартирантите си тя сподели, че лошият период от живота й вече е останал в миналото.

Едва на 16 години, блондинката се качила за пръв път на пилона. Дълго време тя заработвала като танцьорка в пловдивски клуб. За изявата си на пилона тя получавала по 400 лв за танц. След като сложила силикон, тарифата й се повишила с цели 3 пъти.

За кратко Джулиана Гани преустановила изявата си във въпросния клуб, след скандал с майка си. Родителката на брадърката се усъмнила в нея и решила да я проследи. Гани твърдяла пред майка си, че работи като сервитьорка.

Родителката й не повярвала на очите си, когато я видяла да танцува без дрехи. Майката на Джулка не се сдържала и спретнала див екшън в заведението. Дори охраната не я спряла, тъй като тя заплашила, че ще извика полиция.

Брадърката споделя, че не е направила това за пари, а просто защото й харесвало да танцува. Тя съжалява и за силикона в гърдите си. След първата операция Гани преживяла същински ад. Няколко седмици болките били непоносими, пише БЛИЦ, позовавайки се на „Уикенд“.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар