Тежко проклятие застигна Баневи

Тежко проклятие застигна Баневи
5 (100%) 1 vote

Тежко проклятие се стовари с пълна сила върху олигарсите Баневи

Проклятието на Черната Златка се стовари с пълна сила върху милионерите Баневи. Плеймейтката не успя в съдебната битка срещу тях. Но се зарече, че ще воюва, докато не възтържествува справедливостта.

Олигарсите заграбиха наследството на бургазлийката. Вторият й баща се спомина от притеснение, след като милионерите Николай и Евгения Баневи сложиха ръка на земята му с площ от 34 декара на къмпинг „Каваците“.

Възрастният мъж не издържа на стреса и напрежението и в резултат от всичко това разви тежко заболяване. След смъртта му, Златка Димитрова се зарече, че ще потърси възмездие. Тя многократно се оплаква и от адвокатите на богаташите, заявявайки че семейството й постоянно е тормозено от тях.

Но освен това, близките й трябваше да търпят и мутрите на олигарха, които нахлуха в къмпинга и го управляваха като негови собственици.

След последните събития покрай фамилията Баневи, всички потърпевши от техните безчинства най-после може да си отдъхнат, защото този път олигарсите едва ли ще се измъкнат невредими. Срещу тях има обвинения за пране на 1 милиард лв. Те са и първите българи, чиито имена изплува в офшорки в Панама. Двамата съпрузи притежават офшорки на Сейшелите и Бахамите. Те са собственици и на 100 фирми у нас, като повечето от тях са пред фалит.

Самата Евгения Банева призна за офшорките и заяви, че когато става въпрос за политици, това не е престъпление, пише ПИК.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар