Наследникът на Николай Банев го закова с разкрития в съда

Наследникът на Николай Банев го закова с разкрития в съда
5 (100%) 1 vote

Николай Банев не е в добри отношения с първородния си син Николай Банев – младши

От първия си брак с поетесата Дочка Банева, арестуваният олигарх Николай Банев има син, който носи неговото име. Младият мъж беше призован като свидетел по делото за обвинение за изпиране на 1 милиард лв от баща му и неговата втора съпруга.

Показанията, който той е дал в съда, не са в полза на арестувания олигарх. Пред магистратите Банев младши е споделил, че преди време баща му опитал заедно с Евгения Банева да продаде ценни картини и други скъпи вещи, собственост на покойната му майка. След като Банев младши осуетил намеренията на мащехата си, баща му го заплашил, че ще превърне живота му в същински ад.

Младият мъж не скри, че не е в добри отношения с олигарха и ще направи всичко възможно, за да съдейства на разследването. Този факт доказва и отсъствието на Николай Банев от сватбата на първородния му син.

В деня, в който целият свят беше вперил поглед в друго важно събитие – сватбата на Меган Маркъл и принц Хари, Банев младши се врече във вечна вярност на любимата си. На 2 декември миналата година той предложил брак на варненската дизайнерка Радостина Фотева.

Пет месеца по-късно двамата влюбени узакониха връзката си. Николан Банев младши не поканил баща си на сватбата, пише ПИК.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар